Bundesliga

Wedden op voetballen in Duitsland

De populariteit van de Bundesliga (hoogste niveau in Duitsland) is enorm gegroeid de afgelopen jaren. Daar waar het door de financiële crisis in alle andere competities minder ging, was Duitsland de uitzondering. Er trokken juist meer in plaats van minder mensen naar het stadion toe, de tv rechten zijn voor een recordbedrag verkocht en de merchandising loopt als nooit te voren. De voornaamste reden is dat de Duitse speelstijl een metamorfose is ondergaan, het voetbal is aantrekkelijker geworden.

Wedden op Bundesliga

De kijkcijfers van de Bundesliga zijn enorm gegroeid de afgelopen jaren en dat heeft natuurlijk te maken met het aantrekkelijke spel van Bayern München, Borussia Dortmund en in mindere maten Bayer Leverkusen en Schalke 04. Omdat Duitsland zo’n groot land is heeft elke club in de Bundesliga een grote achterban. Stadions zitten vol, er wordt bier gedronken en er zitten zelfs supporters door elkaar heen. Waar zie je dat tegenwoordig nog in Europa! Wedden op voetballen in Duitsland kan bij iedere online bookmaker omdat het tot de grootste competities van de wereld behoort. Bij elke wedstrijd is er de mogelijkheid om zelfs in te zetten op welke voetballer er een gele kaart zal pakken of doelpunt zal scoren.

Niet alleen de wedden op de Bundesliga is populair maar ook het Voetbalwedden in de andere Duitse competities op lager niveau. De Bundesliga 2 is een grote competitie waar stadions van 30.000 man makkelijk vol zitten. De totale begroting van Bundesliga 2 is zelfs al groter dan de begroting van de Nederlandse Eredivisie. De Bundesliga 2 is ook live te volgen op Eurosport waar het iedere week een wedstrijd uit een speelronde op tv brengt. Vaak is er een groot verschil tussen teams die net zijn gedegradeerd uit de Bundesliga en teams die al jaren vertoeven in de Bundesliga 2. Dit is ideaal voor spelers om hierop te anticiperen door bijvoorbeeld op de OVER te gaan zitten als deze clubs thuis spelen of op de handicap bij een uitduel. Het aanbod van de bookmakers reikt zelfs tot de Regionaal Liga (vierde niveau in Duitsland).

Wedden op Bayern München

Even wat speciale aandacht voor Bayern München. De sterrenformatie uit Zuid-Duitsland is ongenaakbaar in eigen land en zelfs in Europa moeilijk te kloppen. Aangezien Bayern haar thuisduels vrij eenvoudig wint zijn Asians als -2 of zelfs -3 goed speelbaar. Daarnaast heeft de ploeg veel scorend vermogen. Ideaal om in te zetten op een eventuele verdediger als doelpuntenmaker. De quoteringen voor het scoren van een verdediger zijn natuurlijk veel hoger vergeleken met een aanvaller, maar als een team zo dicteert als Bayern is dit toch zeker een weddenschap waard.