Primera Division

Wedden op voetballen in Spanje

De Primera Division is de hoogste afdeling in het betaalde voetbal in Spanje, ook wel La Liga genoemd. Deze Liga wordt al jaren gedomineerd door de twee grootmachten Real Madrid en Barcelona. Twee ploegen met wereldwijde aanhang en naamsbekendheid. Dit zorgt ervoor dat La Liga er in trek is en met name de onderlinge confrontaties in El Clasico worden wereldwijd ontzettend goed bekeken.

Wedden op Primera Division

Alle online bookmakers bieden een ruim aanbod aan quoteringen aan voor de Spaanse Primera Division. Wat extra aandacht vraagt zijn de twee sterren bij de twee grootmachten Real Madrid en Barcelona, namelijk Cristiano Ronaldo en Lionel Messi. Aangezien deze spelers zo ontzettend vaak scoren is het aantrekkelijk om als wedder te kijken naar de To Score bet. Kortom, welke voetballer zal er een goal maken. Deze twee giganten score zo vaak, dat er ook regelmatig quoteringen zijn of deze spelers twee keer of zelfs 3 keer scoren. In sommige thuisduels behoort dit zeker tot de mogelijkheden en dit biedt kansen voor de wedder. Zo krijgt wedden op voetballen een andere dimensie omdat het resultaat van de wedstrijd van ondergeschikt belang is.

Naast voetbalwedden op La Liga hebben alle online bookmakers ook ruim aanbod van de Segunda Division. Door velen de Hel van de Segunda genoemd, omdat de competitie uit 22 teams bestaat en zoveel goede ploegen herbergt. Daarnaast zijn de tv gelden van de Segunda extreem laag vergeleken met het tweede niveau in bijvoorbeeld Duitsland en Engeland, dat clubs ontzettend terug moeten in budget en veel spelers niet meer kunnen behouden. Het is dan altijd maar de vraag of de ploegen uit La Liga zich met de top van de Segunda kunnen meten.

Wedden op Copa del Rey

De Copa del Rey, oftewel de Beker van de Koning is het enige bekertoernooi van Spanje. Waar andere competities als Engeland meerdere bekertoernooien hebben is dat in Spanje niet het geval. Je ziet dan ook vaak dat deze beker serieus wordt genomen door de ploegen uit La Liga en er vaak een ploeg uit de hoogste afdeling de beker wint. De Copa del Rey is een echte prijs in Spanje. Wedden op deze beker is lucratief omdat, zeker in een later stadium van het toernooi, de grote ploegen deze beker uiterst serieus nemen. Hier zou een wedder zijn voordeel mee moeten halen. Wedden op de Copa del Rey kan zowat bij iedere online bookmaker.