Eredivisie / Jupiler League

Wedden op voetballen in Nederland

Wedden op voetballen in Nederland is mogelijk bij alle bookmakers. De quoteringen van met name de Eredivisie en Jupiler League zijn ruim aanwezig. Een aantal bookmakers gaat zelfs verder door ook quoteringen van de Topklasse aan te bieden. Unibet is bijvoorbeeld zo’n bookmaker. Naast de competities kunnen spelers ook wedden op de landelijke bekers zoals de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal (de Supercup).

Wedden op de Eredivisie / Jupiler League

Iedereen heeft wel een favoriete club in de Eredivisie en daar kan natuurlijk op worden gewed bij de online bookmakers. Wie wordt er kampioen? Wie wint er dit jaar de klassieker of topper? Welke club speelt volgend jaar in de Jupiler League en wie plaatst zich voor de play-offs voor een Europees ticket? Dit zijn voorbeelden waar speler op kunnen inzetten. Natuurlijk zijn er elke speelronde weer nieuwe quoteringen te vinden voor alle wedstrijden. De Over/Under weddenschappen zijn erg populair voor de Nederlandse Eredivisie omdat het spel ten opzicht van andere competities vrij open is. Er vallen daardoor gemiddeld meer doelpunten in Nederland dan bijvoorbeeld in België of Portugal.

Een andere populaire manier van wedden op voetballen voor de Nederlandse Eredivisie is de Asian handicap. Met name als de traditionele top drie clubs thuis spelen, winnen deze vaak met meer dan 1 doelpunt verschil. Een Azian lijn van -1 is dan ook aan te raden. Mocht de thuisploeg winnen met 1 doelpunt verschil dan krijgt de speler zijn inleg terug. Wint de thuisploeg met 2 doelpunten verschil of meer, dan krijgt het uitbetaalt naarmate de quotering is geweest.

Wedden op de Beker

Het nationale beker toernooi, de KNVB Beker, is bij uitstek een gunstig toernooi om te wedden op voetballen. Er vinden jaarlijks altijd wel een aantal verrassingen plaats of een amateurploeg komt onverwacht in de kwartfinale. Een hoop verrassingen dus en dat is iets waar spelers op kunnen anticiperen. Ook hier zijn de Asian handicaps een goed middel om op een verrassing in te spelen. Alle gerespecteerde bookmakers hebben quoteringen voor de KNVB Beker ter beschikking en ook wie de beker uiteindelijk zal gaan winnen. Het seizoen start traditioneel met de Johan Cruijff Schaal, de Supercup. De landskampioen en bekerwinnaar starten het seizoen af, altijd een moeilijk in te schatten wedstrijd omdat je niet goed weet waar de teams staan. Er zit dan ook altijd wel een verrassing in en hierop kunnen spelers weer op anticiperen.